Mesec sedmi.....



Месец седми.....

-Гледати и закључивати-


алт

Време очигледних кажњавања тече од 16.9.2011.г. – за три дана улазимо у седми месец од отпочињања казни. Људи којим се молбе испуњавају завитлали су бумеранг који је обухватио све земље чији руководиоци су обнародовали да им Бог није отац.... али они не знају, и то нико не зна, до самог Бога, каквим казнама ће бити кажњен који народ, која територија, нити како ће бити кажњавани цареви – они, цареви, су 16.3.2008.г. избачени из земaљске равни и нису више у надлежности људи..... они су, ти избачени из равни Земље, под контролом оних који у име само Господа Бога извршавају оно што је Он као молбу обичних људи одобрио. 

Пометња је општа, планетарна, цареви се боре за овоземаљску власт и привилегије, а време кажњавања или Апокалипса тече – читалац Златног Билтена ми је доставио фотографије са руског Духовно - патриотског сајта (www.novorossia.org/Religija/2622) које су такве да не допуштају ни тренутак дилеме и неверице да се догађа оно што је давно најављено, али никада није календарски омеђено, већ је указивано на амбијент у којем ће се највљено догодити!
Јованово Откривење, у глави 8 од 6 до 13 је дало прецизан опис – Група «Србих-888» пре скоро четири године омеђила је догађаје у времену по основу Велике Привилегије да се молбе појединих чланова те групе испуњавају – па је рок за отпочињање догађаја из Јовановог Откривења дат као 16.9.2011.г. – све штампано у Златном Билтену број 1 од 21.3.2008.г. који је подељен у 50 примерака различитим лицима, а он се потом умножавао тако да нема података о броју у којем је он умножен - али је он отишао у јавност као писана опомена обичних људи - Срба из Београда, који се баве сасвим уобичајеним пословима и живе најуобичајенијим животом становника Србије.

Браћо Срби, читаоци Златног Билтена!

Почеле су воде да се у крв претварају – почеле воде – реке, језера, мора и извори да теку крвавим - црвеним водама, да буду неупотребљиве. Свети Јован Богослов је рекао да ће 1/3 вода бити претворена у крв! Ми то можемо само да гледамо – нестаће воде за пиће, нестаће живота за многе људе, народе и државе! Узалудно ће бити поседовање огромних сума новца, злата, нафте гаса, остале хране - без воде нема живoта, јер је човек вода!

Указивах колико сам могао и умео на све ово – прочитало та указивања више од 60.000 читалаца, некима ће вредети, неки су то олако држали да се неће догодити, позивах да се наши врате из страних држава - они чекаху, било им жао да оставе то што су тамо стекли, позивах их у Србију која ће бити захваћена само окрајцима ових градоносних облика, показивах и Божију заштиту територије Србије - нацртах је на корицама књиге «Заштити силом читану реч», али се Срби и данас распитују о условим одласка у иностранство..... 

Обавештавао сам о милионима Руса, Грка и Немаца који ће свој спас тражити и наћи у Србији.... и док све то тече нас притискају политичари, НАТО, Америка, Немачка, Шиптари, тајкуни, мафијаши, богаташи који су у паници због очигледности пропасти њиховог капитала, јер су обзнанили да им Бог није Отац!

Гледајте ове фотографије, закључујте и чините што мислите да треба.

Можда ће поред свега што пишем бити потребно и окупљање ради непосредног разговора – не бежим ја од тога, али нећу ја бити тај који иницира. Сигурно неко од вас који читате Златни Билтен има погодне просторије за окупљање, па размислите - код мене у канцеларију може да седне 11 људи – највећу просторију свог стана претворио сам у канцеларију. Има ли неко неку већу просторију, а да би је ставио на располагање на по два часа недељно - двонедељено, за разговор оних који би то проценили корисним, хајде, учините сада и ви нешто – обавестите ме о томе. А не морате!

алт
Црвена вода у месту Хенан

алт
Црвена вода у Хенану

алт
Обала Црног Мора код Севастопоља

алт
Обала Црног Мора код Севастопоља

алт
Језеро на западној обали језера у америчкој држави Тексас
алт
Персијско море - иранска обала - 32 тоне мртве рибе

алт
Русија-Регион Алма ата - вода језера постала црвена и смрадна 

Откривење Јована Богослава. глава 8, под под 8 и 10:

8. И други анђео затруби, и као велика гора огњем запаљена паде у море; и трећина мора поста крв.

10. И трећи анђео затруби, и паде с неба велика звијезда, која гораше као свијећа, и паде на трећину ријека и на изворе водене.

Видите  све у овој глави од 6-13!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 13.3.2012.г. у 21,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta